Idària llença un nou producte per donar valor a un residu dels aprofitaments forestals: el suro d’hivern. Al llarg del mes de desembre es començarà la seva distribució en botigues i comerços.

Considerada la gran expansió del negoci dels animals domèstics, és de vital importància poder oferir productes naturals, sostenibles, reciclables en aquest nínxol de mercat. Amb el suro d’hivern fem això i anem més enllà: creem llocs de feina per persones amb risc d’exclusió social i millorem el medi ambient.

Podràs trobar més informacions sobre el jaç de suro d’hivern en l’etiqueta (veu imatge), abaix o trucant-nos.

A part del Jaç per animals, estem treballant a altres prodcutes amb suro d’hivern, com els coixins per a exterior i les planxes per la construcció.

Si tu o persones conegudes teniu animals domèstics no dubteu a contactar amb nosaltres!

Etiqueta del jaç per animals

Característiques del producte:

Contingut: grànuls de diferents diàmetres (entre 2-200 mm) i sorra de suro d’hivern.

Característiques: substracte per animals domèstics (conills, conills porquins, gats, canaris i altres ocells domèstics, etc…). Material biodegradable, compostable*, inodor, molt durable i amb forta capacitat de retenció de líquids i secatge d’excrements.

Finalitat: garantir la sanitat dels animals domèstics.

Compromís amb el medi ambient: a diferència d’altres jaços per animals, el jaç de suro d’hivern prové d’un residu que ja es genera en els aprofitaments forestals. La seva producció és gairebé no contaminant i el seu ús ajuda a millorar l’estat de salut dels boscos catalans.

Consells: humitejar lleugerament amb aigua abans de extreure’n el contingut.